Your search results

Üürile anda Korter, 43.5 m2, 700.00 €, Nõmme linnaosa, Tallinn, Harju maakond | Mõistlikud kõrvalkulud! Korter Nõmmel Pääsküla rabametsa serval!

€ 700
Aadress: Ilmarise 15, Nõmme linnaosa, Tallinn, Nõmme linnaosa
131
tester4
Pindala
43.5m2
Ruutmeetrihind
16.09
Tube
2
Aadress: Ilmarise 15, Nõmme linnaosa
Linn:
Linnaosa:
Maakond:
Ava Google Maps
ID: 70486
Hind: € 700
Objekti suurus: 43.50 m2
Tube: 2
Magamistube: 1
Vannitube: 1
Elutube: 1
Energiamärgis: E
Korrus: 3
createdby: 14
Ehitusaasta: 1967
Kööke: 1
Price per m2: 16.09
Panipaku: 1
WC-d: 1
Custom ID: 202938
Other Features
Dušš
Elekter
Internet
Külmkapp
Lukustatud trepikoda
Mööbel
Pesumasin

Kirjeldus

Hinnatud Ilmarise tänava kvartalis on üürile anda 2-toaline täielikult renoveeritud korter!

2-toaline korter asub viiekorruselise maja kolmandal korrusel. Korter on läbi maja planeeringuga ning sisustatud eluks vajamineva uue mööbliga (s.h voodi 180x200cm, lahtuikäiv diivanvoodi). Kaasaegses köögis on induktsioonpliit, küpsetusahi, nõudepesumasin, suur külmkapp, kubu. Duširuumis asub pesumasin. Elutoast on pääs rõdule. Korteri juurde kuulub ka korralik suur panipaik maja keldrikorrusel.

Korteri siseviimistlus on heledates toonides: eluruumide- ja köögi seinad värvitud, põrandaid katab laminaatparkett, dušhiruumi seinad ja põrand on kaetud keraamilise plaadiga ning siin on ka elektriline põrandaküte. Korteril kahekordsed pakettaknad, köögi ja magamistoa akendele on paigaldatud voldikkardinad.

Elamu on rekonstrueeritud, väga heas korras ja täielikult soojustatud. Ilmarise 15 majas on keskküte ning korterites küttemõõdikutega radiaatorid- maksad vaid enda tarbimise eest, lisaks on majal kaassaegne soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Korter on talvel soe. Kortermajas elavad sõbralikud naabrid. Auto parkimiseks on maja hoovis ning tänaval piisavalt vaba parkimisruumi.

Ootame üürilisteks vähemalt 1 a üürilepinguga toredaid kliente. Koduloomad ei ole korterisse lubatud. Üürilepingu sõlmimisel tasutakse ühe kuu üür 700 eur, tagatisraha 700 eur ja kinnisvarabüroo vahendustasu 700 eur +k.m. Üürisummale lisanduvad igakuised kommunaalarved: suvel ca 98 eur ja talvel ca 155 eur. Lisaks individuaalne elektrienergia tarbimine. Kommunaalarvetega on võimalik tutvuda kohapeal.

Piirkond on vaikne ja rahulik – ümbruses paiknevad valdavalt eramajad. Siin on suurepärased võimalused sportimiseks, jalutamiseks ning looduse nautimiseks. Maja tagant pääseb otse terviserajale. Läheduses asuvad Sõbra spordihoone, Nõmme ujula, Pääsküla rabamets matkarajaga, Ilmarise terviserada, Janseni toidupood, mitmed koolid, lasteaiad jm, bussipeatus “J.V. Janseni” asub ca 10 min jalutuskäigu kaugusel.

Kuid, “Oma silm on kuningas!” Võta minuga ühendust, lepime kokku kohtumise ning vaatame selle toreda korteri koos üle.

Annika Karask

Kinnisvaramaakler
Member of: 14
Räägin

  • Võta minuga ühendust!

    Compare Listings