Your search results

Apartment for sale, 89.8 m2, 297000.00 €, Nõmme linnaosa, Tallinn, Harju maakond

€ 297,000
Address: Õie tn 27, Nõmme linnaosa, Tallinn, Nõmme linnaosa
19
tester4
Area Size
89.8m2
Price per m2
3307.35
Rooms
3
Address: Õie tn 27, Nõmme linnaosa
City:
State/County:
Open In Google Maps
Property Id : 71161
Price: € 297,000
Property Size: 89.80 m2
Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Energy label: G
Floor number: 2
createdby: 8
Number of floors: 2
Price per m2: 3307.35
Kitchens: 1
WC: 1
Livingrooms: 1
Custom ID: 203067
Other Features
Bathtub
Electricity
Internet
Locked staircase
Refrigerator
Shower

Description

Otsid hubast kodu idüllilises Nõmme linnaosas, kus kõik eluks vajalik oleks läheduses olemas? See suurepärase planeeringuga perekorter on just täpselt see, mis on Sulle justkui koduks loodud. Autentne ja igati ajatu puitmaja, kus maitsekalt harmoneeruvad omavahel tänapäev ja ajalugu. Kodu – mis ei jäta kedagi külmaks.

KORTER
Õie 27 on Nõmmelikult ajastutruu kahekordne maja, mille hoones on kokku vaid kolm korterit. Müüdav korter asub hoone teisel korrusel ehk on terve hoone teise korruse ulatuses. Selle kodu koosseisu kuuluvad: esik, avatud köök ja söögituba, parajalt avar elutuba, magamistoad, üks vannituba ja rõdu.

Koju sisenedes jõuad esmalt esikusse, kus on sisseehitatud mahukas lükandustega garderoobikapp, kuhu saad hoiustada kõik hooajariided ja jalanõud. Sealt edasi lõuna suunda jäävad avatud köök ja söögituba ning elutuba.

Siinne köök on kindlasti kogu pere kogunemiskoht. Ligikaudu 5. kuud tagasi eritellimusel valmistatud köök on funktsionaalne ja täielikult varustatud integreeritud köögitehnikaga. Tehnikast on olemas külmkapp, nõudepesumasin, ahi, keraamiline pliit ja kubu. Lisaks on köögis täiendavalt suurt rõhku pandud peidetud LED-valgustusele, et luua ruumi rohkem hubasust. Köögist pääsed rohelust täis rõdule, kus saad päevast mõnusasti puhata või näiteks hommikuti kohvi nautida.

Nii söögitoa ja elutoa osadest avanevad vaated otse Õie tn suunda, kuhu jääb ilusti hooldatud purskkaevuga Õie park koos laste mänguväljakuga. Söögitoa osa kõrvale jääb üks magamistuba ning teine magamistuba on kohe esiku kõrval. Eluruumide põrandaid katab naturaalne puit, ainult ühes magamistoas on pehme vaipkate.

Korteri sissepääsu kõrvale jääb ka aknaga vannituba, mis on läbinud põhjaliku kapitaalremondi. Siin on olemas on nii dušš kui ka pilkupüüdev disainvann. Vannitoa põrandat katab keraamiline plaat ning sealseid seinad on kaetud mikrotsemendiga, mida on väga mugav hooldada.

KÜTE JA KÕRVALKULUD
Küttesüsteem on lahendatud õhk-vesi soojuspumba baasil, täiendavalt on olemas ahjukütte võimalus. Kogu vannitoas on mugav põrandaküte, teistes tubades on radiaatorid.
Küsi kõrvalkulude arvete näidiseid maaklerilt!

MAJA JA ASUKOHT
Kortermaja asub vaikses ja rahulikus piirkonnas, siinne 738m² kinnistu on osaliselt kõrg- ja madalhaljastusega. Hoov on aiaga piiritletud, võimaldades ka pere kõige väiksematel turvaliselt koduaias aega veeta.

Ümbruskond on Nõmmele omaselt vaikne, rahulik ja roheline. Ümbruskonnas on mitmed söögikohad ja kohvikud. Lähedal asuvad Harku-Nõmme terviserajad, Glehni loss ja mitmed pargid, laste mänguväljakud, koolid ja lasteaiad. Siit on väga hea ühendus kesklinnaga, seda nii bussi, rongi või isikliku sõiduvahendiga.

Helista, küsi lisa ja lähme koos vaatama!

Kätlin Valgmäe

Real Estate Broker
Member of: 8
My languages

Favorite of ELUM Real Estate clients in 2021

ELUM Real Estate’s best realtor:

  • January 2022 – 3rd place
  • February 2022 – 2nd place
  • March 2022 – 1st place
  • April 2022 – 3rd place
  • May 2022 – 1st place
  • July 2022 – 3rd place
  • Contact me!

    Compare Listings