Your search results

House part for sale, 242.9 m2, 360000.00 €, Nõmme linnaosa, Tallinn, Harju maakond

€ 360,000
Address: Rõõmu 14, Nõmme linnaosa, Tallinn, Nõmme linnaosa
30
tester4
Area Size
242.9m2
Price per m2
1482.09
Address: Rõõmu 14, Nõmme linnaosa
City:
State/County:
Open In Google Maps
Property Id : 70976
Price: € 360,000
Property Size: 242.90 m2
Bedrooms: 4
Bathrooms: 2
Energy label: No certificate
createdby: 8
Number of floors: 3
Price per m2: 1482.09
Kitchens: 1
WC: 3
Livingrooms: 1
Custom ID: 203015
Other Features
Boiler
Electricity

Description

Ajaloolises Nõmme linnaosas, mõnusalt vaiksel ja rahulikul Rõõmu tänaval, otsib uut omanikku suurepärane 3-korruseline ridaelamuboks. Siin ootab ideaalne ja rohkete võimalustega valge karbi kujul lõuend just neid, kellel on soov lasta oma loovusel sisekujunduses vabalt lennata, et seeläbi muuta see boks oma unistuste pelgupaigaks, südamega loodud koduks!

*Kuulutuses olevad sisustusega 3D pildid on illustratiivsed.

RIDAELAMU
Ridaelamu vahelaed raudbetoon õõnespaneelidest ning vaheseinad tellistest. Ruumid paiknevad kokku neljal erineval tasapinnal, kus eluruumide pind on 150.5m² ning hoone suletud netopind kokku 242.9m².

I korrusel on esik, tualett ning suur 41.9 m² avar elutuba koos avatud köögiga, millelt pääseb ruumikale terrassile (25.9 m²) suveõhtuid nautima. Elutuppa paigaldatud uus 3.5m lai siinidel eest ära lükatav terrassiuks, mis toob avatud-köök elutuppa rohkelt loomulikku valgust ja helgust. Esimesele korrusele on võimalik paigaldada ka kaminahi.

II korrusel asub tõeliselt avar master-bedroom koos ruumika walk-in garderoobiosaga, kaks väiksemat magamistuba või kontoriruumi (8.8m² ja 9m²) ning vannituba.

III korrusel on üks suur tuba (44.7m²), kuhu pääseb mööda keerdtreppi. Siin korrusel on küllaldlaselt loomulikku päevavalgust tänu katuseakendele. Vahetatud on ka kogu katus ja soojustatud kogu ülemine korrus.

Keldrikorruse (73.1m²) renoveerimine jääb uue omaniku realiseerida. Sinna on projekteeritud saun, duširuum, sauna eesruum koos kaminaga, tehnoruum ja abiruumid. Lisaks saab sealt ka garaaži alumisele korrusele ehk kanalisse. Sauna eesruumis ja teistes keldriruumides on aknad vahetatud.

Garaaž on 19.3m², läbi kahe tasapinna (autokanaliga), vahetatud on garaažiuksed uue tõstukukse vastu.

TEHNOSÜSTEEMID
Hoonesse on planeeritud ökonoomne vesipõrandaküte. Paigaldatakse uus gaasikütteseade, Viessmann kondensatsiooni gaasikatel koos boileriga (25kW). Kõikide eluruumide seinad ja laed pahteldatakse ning jäetakse kruntvärvi alla. Kõik põrandad on uue betoonivalu all, mille sisse on paigaldatud põrandaküttetorustik (välja arvatud keldrikorruse tehnoruumist alates kuni autokanalini ning I korruse tualeti põrandas on elektripõrandaküte).

Hoones on renoveeritud kogu elektrisüsteem, paigaldatud on uued elektrijuhtmed ja uus kilp. Vahetatud on torustik: veetorud ja peapüstaku kanal vahetatud (väikese I korruse kanal vahetamata, kuna oli korralik). Pärast kütteseadme paigaldamist alustatakse kasutusloa taotlemise protsessiga.

KINNISTU
Ridaelamuboksi juurde kuulub personaalne 320m² hooviala, kuhu pääseb mugavalt otse terrassilt. Uus ja ruumikas terrass (25.9m²) asetseb hoone tagumises küljes ja sinna paistab päike mõnusasti terve päeva. Terrassi ja ka maja esine on eraldatud naabritest kõrgete seinadega. Lisaks on ehitusprojektiga lubatud ehitada 120cm kõrgune võrkaed kinnistu piirile, et võimaldada veelgi enam privaatsust.

ÜMBRUSKOND
Siin elades on kõik Nõmme võlud lähedal. Saate nautida mõnusaid jalutuskäike kaunites rohelistes parkides või lummavatel tänavatel, hellitada end kohalikes kohvikutes või jalutada rohelise loodusega rabaradadel. Maja kõrvalt algavad Ilmarise terviserajad, Pääsküla rabarajad ning üle Vabaduse puiestee jõuad Nõmme ujulasse ja Pääsküla kooli.

Helista ja lähme koos vaatama!

Kätlin Valgmäe

Real Estate Broker
Member of: 8
My languages

Favorite of ELUM Real Estate clients in 2021

ELUM Real Estate’s best realtor:

  • January 2022 – 3rd place
  • February 2022 – 2nd place
  • March 2022 – 1st place
  • April 2022 – 3rd place
  • May 2022 – 1st place
  • July 2022 – 3rd place
  • Contact me!

    Compare Listings