Your search results

House part for sale, 124.9 m2, 269000.00 €, Saue linn, Saue vald, Harju maakond

€ 269,000
Address: Kuuseheki 38, Saue linn, Saue vald, Harju maakond
44
tester4
Area Size
124.9m2
Price per m2
2153.72
Address: Kuuseheki 38, Saue linn, Saue vald, Harju maakond
State/County:
Open In Google Maps
Property Id : 70497
Price: € 269,000
Property Size: 124.90 m2
Bedrooms: 4
Bathrooms: 2
Elutube: 1
Panipaikade suurus: 15.00
Storeroom size: 15.00
Energy label: No certificate
Energiamärgis: Sertifikaat puudub
createdby: 7
Ehitusaasta: 1972
Kööke: 1
Number of floors: 3
Price per m2: 2153.72
Kitchens: 1
Storeroom: 1
Panipaku: 1
WC: 2
WC-d: 2
Livingrooms: 1
Custom ID: 202914
Year Built: 1972
Other Features
Boiler
Electricity
Furniture
Internet
Refrigerator
Sauna
Shower

Description

Siin, Saue südames on müügile tulnud tõeliselt ruumikas 5-toaline ridaelamuboks, mis sobib ideaalselt suurele perele, kes on otsimas rahulikku, kuid samas linnalähedast ja mugava ligipääsetavusega kodu. Siin elades saad tõeliselt nautida eramaja rõõme, mida võimaldab Sulle hoone külgmine asukoht, lõunapäikeseline terrass ja rohelusest pakatav hooviala!

RIDAELAMU JA KINNISTU
Hoone on ehitatud 1972. aastal, 10-korteriga elamu tüüpprojekti alusel. Ridaelamu ruumid paiknevad mitmel erineval tasapinnal, kus korruselisus jaguneb kolmeks:

– keldri korrus, 33.7 m²;
– esimene korrus, 44.8 m²;
– teine korrus, 46.4 m².

Koju sisenedes jõuad esmalt tuulekotta, kus on suur põrandast laeni sisseehitatud panipaik kõige vajaliku mugavaks hoiustamiseks ning sealt edasi võtab Sind vastu avar esikuosa garderoobikapiga. Siit edasi lõuna suunale jääb suur 23.5m² elutuba koos õdusa kamina ja pääsuga terrassile ning põhjasuunda avaneb avatud nurgaga köök, kus on parajalt ruumi ühisteks maitseretkedeks.

Teisele korrusele jääb trepihall, neli magamistuba ja duširuum-tualett. Magamistubadest suurim on 14.5 m², millel on oma privaatne lõunasuunaline rõdu. Ülejäänud kolm magamistuba on väiksemad (7.3m²-10.2m²) ja igati nutikalt sisustatud, et kõik vajaminev kenasti mahuks ning jääks tubadesse ka pere väiksematele mänguruumi.

Keldrikorrusel on eeskujuliku suurusega tööruum (12.5m²), eesruum koos majapidamisruumi osaga, mis on varustatud pesumasina ja kuivatiga. Sealt edasi jõuad mõnusasse leiliruumi, mille kõrval on pesuruum ja eraldi tualett.

Parkimine on korraldatud maja ees, igal boksil on kaks kohta aiaga piiratud hoovis. Lisaks kuulub antud boksi juurde isiklik 15m² panipaik/kuur hoovialal, mis on eriti tänuväärt rataste ja hooajaliste esemete või aiatööriistade hoiustamiseks. Olemas on kiire internet – valguskaabel on majja sisse toodud.

Ehitise ja selle osa vundament on laotud betoonist vundamendiplokkidest. Keldri põrandaks on betoonivalu, osad seinad on kaetud lubikrohviga ja ootavad lõppviimistlust. Elamu ja selle osa välis- ja kandvad seinad on kivikonstruktsioonis. Välisseinad on soojustatud ja kaetud helekollases toonis väliskrohviga. Ehitise vahelaed ning teise korruse lagi on raudbetoonist õõnespaneelidest.

KÜTE JA KÕRVALKULUD
Hoone on ühendatud kaugküttega, kus konkreetse boksi soojuskandjaks on vesi-põrandaküte kõigil kolmel korrusel. Lisaks on elutoas kamin, soe vesi tuleb elektriboilerist.

Küsi kõrvalkulude arvete näidiseid maaklerilt!

ELUKESKKOND JA ÜMBRUS
Saue südames elades on kõik eluks vajalik läheduses olemas. Siin on rahulik ja roheline elukeskkond ning väga hea ühendus pealinnaga – rongipeatus jääb ca 700m, bussipeatus 300m kaugusele ning isikliku sõiduvahendiga linnapiirini jõuad ca 7 minutiga. Keskuse südamesse jäävad lähimad toidupoed kodust ligikaudu 400m raadiusesse (Rimi, Saue Kaubakeskus), pere pisemate jaoks on lähim lasteaed 500m kaugusel ja Saue Kool ligikaudu 1 km kodust.

Helista ja lähme koos vaatama!

Janely Buht

Certified Real Estate Broker
Member of: 7
My languages

ELUM Real Estate Agency’s Best Realtor 2021
ELUM Real Estate Agency’s Best rRaltor 2022
City24 Star of the Year 2019

  • Contact me!

    Compare Listings