Your search results

Land for sale, 6101 m2, 31000.00 €, Neeme küla, Saaremaa vald, Saare maakond

€ 31,000
Address: Kadaka tee 20, Neeme küla, Saaremaa vald, Saare maakond
45
tester4
Area Size
0m2
Price per m2
5.08
Address: Kadaka tee 20, Neeme küla, Saaremaa vald, Saare maakond
State/County:
Open In Google Maps
Property Id : 70195
Price: € 31,000
Property Size: 6,101.00 m2
createdby: 13
Price per m2: 5.08
Custom ID: 202829
Other Features
Electricity

Description

Tagamõisa poolsaarel imeilusa loodusega Saaremaa põhjaosas müüa suurem kõrghaljastusega elamukrunt. Siit läände jääb kauni liivarannaga meri ja teistest ilmakaartest on Neeme küla ümbritsetud järvedega. Krundil on olemas elektriliitumine 3x16A ja võimalus liituda asumisisese tsentraalse veevarustusega, liitumispunkt krundi piiril, kanalisatsioon tuleb rajada lokaalsena. Detailplaneeringu järgi on sellele krundile lubatud ehitada kaks hoonet, põhihoone ja abihoone. Naabruses on mõned suvemajad valmis ehitatud. Krundini viib heas korras kruuskattega tee.
Liivarannaga mereni 1,9 km, läheduses kalarohke Sarapiku järv. See on üks selle arenduse privaatsemaid krunte asudes Tagamõisa hoiualas, Vilsandi rahvuspargi kõrval.
Tagamõisa poolsaar on imeilusa loodusega, just siin on säilinud puutumatuna vanad loodusmetsad, kadakaväljad, rannaniidud, puisniidud, saladuslikud metsarajad, mitmed ümberkaudsed järved mis pakuvad loodusesõbrale palju avastamist ja nautimist. Krundist 400m kaugusel paiknev Sarapiku järv, mis on tuntud kui hea supluskoht on piisavad põhjused soetada kena kinnistu puhkekodu rajamiseks siia – Männi külla. Iidsed saarlased on just siinsamas ennegi elanud ning piirkonna ajalugu ulatub tagasi kaugetesse aegadesse. Männi küla asub 30 minutilise sõidutee kaugusel Kuressaarest.

Margo Merigan

Kinnisvaramaakler
Member of: 13
My languages

  • Contact me!

    Compare Listings