Your search results

House for sale, 235.2 m2, 570000.00 €, Viimsi alevik, Viimsi vald, Harju maakond

€ 570,000
Address: Nelgi tee 28, Viimsi alevik, Viimsi vald, Harju maakond
56
tester4
Area Size
235.2m2
Price per m2
2423.47
Address: Nelgi tee 28, Viimsi alevik, Viimsi vald, Harju maakond
State/County:
Open In Google Maps
Property Id : 68500
Price: € 570,000
Property Size: 235.20 m2
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Elutube: 1
Energy label: No certificate
Energiamärgis: Sertifikaat puudub
createdby: 13
Ehitusaasta: 2005
Kööke: 1
Number of floors: 2
Price per m2: 2423.47
Kitchens: 1
Storeroom: 1
Panipaku: 1
WC: 1
WC-d: 1
Livingrooms: 1
Custom ID: 202304
Year Built: 2005
Other Features
Bathtub
Boiler
Electricity
Fireplace
Internet
Sauna
Shower

Description

Viimsi alevikus on müügile tulnud väärikas 5-toaline kivimaja rohelusest tulvil olevas tupiktänavas. See on ideaalne kodu perele, kes hindab aedlinna vaikust ja Viimsi elukeskkonna mugavust, kus kõik eluks vajalik on käe-jala juures olemas!

ELAMU JA KINNISTU
Maja on ehitatud 2005. aastal, mille ehitamisel on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale. Elamu on projekteeritud katusekorrusega, kus esimesel korrusel paiknevad eluruumid, saun, majapidamisruum (panipaik, katlaruum) ning garaaž ja kelder. Katusekorrusel, kuhu viib trepihallist puittrepp, paiknevad magamistoad ja vannituba/duširuum/tualetid. Olemas on kogu projektidokumentatsioon ja kasutusluba.

I korruse kogupind on kokku 144,3m², kuhu kuuluvad: tambur 2.3 m², esik 6.5 m², avatud elutuba-köök 35.5 m², magamistuba/kabinet 16 m², duširuum/tualett 4.4 m², saun 3.7 m², panipaik 7.3 m², katlaruum 5.3 m², garaaž 42.6 m²;
II ehk katusekorruse kogupind on kokku 90,9m², kuhu kuuluvad: trepihall 19.1 m², duširuum/tualett 4 m², vannituba/tualett 10.1 m², magamistuba 18.9 m², magamistuba 16 m², magamistuba 22.8 m². Kogu maja ruumide kasulik pind kokku 149m².

Koju sisenedes võtavad Sind esmalt vastu tambur ja ruumikas esik, kus paikneb mahukas garderoob. Sealt kohe vasakut kätt jääb pääs garaaži, mis mahutab mugavasti kuni kaks sõiduautot (42,6m²) ning on varustatud keldri ja kanaliga. Garaaži uks on mugavalt puldiga avatav. Garaaži tagumises osas on sissepääs katlaruumi ja panipaika, kus viimasest on otse väljapääs ka maja küljele. Esikust paremat kätt jääb avar ja valgusküllane avatud elutuba-köök, mis on varustatud õdusa atmosfääri loomiseks suure kaminaga. Elutoas on suured aknad, mis toovad tuppa palju valgust ning siit pääseb ka maja küljele ja ette avanevale terrassile. Esikust vasakule poole jääb puuküttega saun ja duširuum/tualett ning üks ruumikas (16m²) magamistuba või kontor.

Katusekorrusele viib Sind kvaliteetne ja hooldatud puittrepp, kus trepihallist edasi jäävad kolm eri suurusega magamistuba. Ühel magamistoal on oma privaatne duširuum/wc ning teised kaks magamistuba jagavad ühte ruumikat vannituba/tualetti. Kõikides magamistubades on sisse ehitatud garderoobid ja lükandustega varustatud kapisüsteemid, mis tagavad mõistliku ruumikasutuse ja vastavad ka kõige nõudlikuma pere vajadustele. Täiendavalt on hiljuti ülemisel korrusel arvutiga magamistoas tehtud värske remont.

Kogu maja eluruumide põrandaid katab kvaliteetne puitparkett ja märgruumides katab põrandaid keraamiline plaat. Elamul on puitalumiinium aknad ning rajatud on ka mugav kesktolmuimeja süsteem. Kinnistu on haljastatud ja regulaarselt hooldatud, piiritletud piirdeaiaga ning sõiduvärav on mugavalt puldist avatav. Kinnistu piirneb kahest küljest naaberkinnistutega, kuid siinne olemasolev haljastus tagab piisava privaatsuse ja õdususe.

KÜTE JA KULUD
Esimesel korrusel on vesipõrandaküte ja katusekorrusel radiaatorid. Katlaruumis asuvad kaasaegne õhk-vesi küttesüsteem ning alternatiivina on ka toimiv vedelkütusesüsteem. Tänu ökonoomsele küttesüsteemile ja küttesüsteemi valikuvõimalusele on ülalpidamiskulud väga mõistlikus suuruses. Kõikides märgruumides on olemas ka elektriline põrandaküte. Küsi arvete näidiseid maaklerilt!

ELUKESKKOND JA ÜMBRUS
Siinne ümbruskond on vaikne ja looduslähedane, millele annab oma võlu juurde tupiktänav ning kinnistust kohe üle tee jääb Soosepa raba oma 1,7-kilomeetrise matkarajaga. Kodu paikneb jalutuskäigu kaugusel bussipeatusest, mis tagavad kiire ühenduse nii Tallinna kui Viimsi keskusega, kus asuvad kaubanduskeskused, kino, spad, koolid ja lasteaiad. Lisavõimalusi iseseisvaks mugavaks liiklemiseks pakuvad ka hästi välja arenenud kergliiklusteed nii Tallinna kui Viimsi keskuse suunal. Isikliku sõiduautoga jõuad kodust Tallinna kesklinna ca 20 minutiga.

Siin kodus on kõik piisavalt kauge, et hing saaks puhata ning kõik piisavalt lähedal, et kiusatuste puhul saaksid suurlinna võlusid hõlpsasti nautida.

Helista ja lähme koos vaatama!

Margo Merigan

Kinnisvaramaakler
Member of: 13
My languages

  • Contact me!

    Compare Listings